شوكولاته بالبندق
الــمــقــاديــر :
50 جرام شيكولاته بالحليب
100 جرام شيكولاته ساده
كوب أو أكثر بندق مجروش وجزء منه غير مجروش
ملعقة زبده
2 ملعقه كبيره شيكولاته نوتلا (nutella ) أو أي صنف أخر يشبهها
الــطــريــقــة :
نضع الزبده مع الشيكولاته اللى بالحليب مع بعض على نار هادئه إلى أن تسيح الشيكولاته
نطفىء النار ونضع البندق المجروش وشيكولاته النوتلا ونقلب الخليط
ثم نضع الخليط بالملعقه على ورق زبده على هيئة كور صغيره كما في الصوره
ونزينه بوحدات من البندق ونتركها تبرد وتتماسك
نسيح شيكولاتة المطبخ ( السوداء ) على نار هادئه أو على حمام مائي ونغطس وحدات الشيكولاته به بالشوكه
ثم نضعها على ورق زبده مرة أخرى ونتركها لتبرد
وصحتين وعافية للجميع