Turkish coffee
The traditional Turkish coffee is well known with its big froth and strong aroma. It is the most well known type of coffee in Egypt.
To prepare your cup of Turkish coffee, add 2 tsp of coffee to your small pot, add sugar as desired and then add water to fill the pot.
Put the pot on the flame and wait until the froth comes up, pour the froth slowly in the cup and wait 5 seconds and then pour the rest of the pot and enjoy your cup.
Turkish coffee blends:
1) orouba blend ( plain -with cardamom )
Available in ( 50 gms , 100gms , 125 gms , 200 gms , 250 gms , 500 gms and 1 kilo pack)
2) Special blend (plain -with cardamom)
Higher grades of Arabica coffee with special mixtures.
Available in 100 gms , 200gms ( aluminum pack)
3) Ameed blends:
Our very special blend, its the taster's choice. Made from mixture of top grades of Arabica coffee.
Available in 100 gms and 200 gms .
Flavored Turkish coffee
Adding tasteful flavors to the traditional Turkish coffee, we have a wide range of flavors (hazelnut, caramel, chocolate, cherry, kiwi, vanilla and Irish cream)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]